Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Viimeaikojen treenejä

Viime treenipostauksesta on näköjään vierähtänyt jälleen 2vko! Hups! :D Ollaan juostu kokoajan paikasta toiseen ja joulun tullessa on myös sen järkkäily vienyt paljon aikaa. Instaan olen päivittänyt joulukalenteria, joten siellä on kuitenkin ollut ajankohtaisimmat asiat :).  Tänään alkoi joululoma, josko tämä kiire helpottaisi hetkeksi. Nyt kuitenkin niihin treeneihin...:D

Viimeviikon aksatreeneissä treenattiin aika mielenkiintoista rataa. Koiralle se sinänsä oli helppo, kunhan ohjaaja kerkesi ohjata oikein :D. Molemmat koirat oli todella hyvässä vireessä ja yllätyin siitä, ettei jouduttu hinkkaamaan ohjauskuvioita eikä keppejä oikeastaan ollenkaan. Edistystä! :) Sisu treenasi myös yhden kierroksen Sofian kanssa ja sehän meni vallan pätevästi! Loppuun otettiin vielä lyhyt irtoamistreeni, mikä meni ihan hyvin kummallakin :).
Koiratanssin osalta ohjaajalla on pienoinen kyllästyminen kys.lajiin. Jotenkin tuntuu, että koreografiat ei edisty millään, vaikka ollaan kyllä tehty muita hyödyllisiä treenejä. Tänviikon maanantain treeneissä pidettiin pikkujoulut. Jokainen esitti oman joulu koreografian ja lopuksi vielä tehtiin koeografia vaihtokoirilla. Sisu yllätti mut täysin! <3  Se oli ihan innoissaan! Harmi, ettei siitä tullut videota. Siiri oli vähän turhankin innoissaan ja kovat meinasi välillä kadota, kun oli vaan niin kiva riehua. Siirin suoritus tuli videollekin :).
Koirauimalassa ollaan myös käyty pari kertaa. Löydettiin Siirille sen uusi lemppari uimalelu. Pinkki delffiini. Kiitos vaan Lunan omistajille! Tää on ihan paras ja kerrankin kestävä uimalelu :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat