Sivut

torstai 29. joulukuuta 2016

Mitäs me ensivuonna? :)

Vuosi alkaa olla lopussa. Käsittämätöntä miten nopeasti aika menee! Vasta oli tammikuu ja nyt se on kohta uudestaan! :D Kulunut vuosi on ollut ihan huikea. Päällimmäisenä tulee mieleen super hyvin menneet kisat ja treenit, ihanissa lenkkimaisemissa lenkkeily ja tietysti lainakoiria on aina niiin ihana nähdä <3 <3 <3. Kiitos kaikille, jotka olivat osana meidän vuotta! :)

Ensivuodesta toivotaan tottakai yhtä hienoa, mutta silloin on todennäköisesti aikalailla erilaiset kuviot tulossa. Todennäköisesti kisaaminen jää vähemmälle ja keskitytään vähän eri juttuihin :). Olen sen sanonut jo pitkään, että Sisulle ensivuosi tulee olemaan viimeinen kisavuosi, sillä senjälkeen alan keskittymään nuorempiin koiriin enemmän ja Sisu saa jäädä eläkkeelle. Sitä ennen ranskanbullalla on kuitenkin paljon työstettävää. Tässä meidän tavoitteet ensivuodelle :).

Sisu:
-Iloisia treenejä! Ohjaajalle enemmän luottoa koiraan.
-Paljon häiriötreeniä ja häiriössä lenkkeilyä. Häiriönsietokykyä paremmaksi.
-....ja haukkumista vähemmälle. Sisulla on paha tapa kiihtyessään avata ääntänsä.
-Muutamia kisoja. Suorituksiin varmuutta.
-Terveenä pysyminen.
-Elämästä nauttimista.
-Ahkerasti lenkkeilyä.

Sisun päätavoite ensivuodelle on pitää kivoja treenejä ja saada häiriönsietokykyä paremmaksi. Elämästä nauttiminen ja terveenä pysyminen on tottakai myös listalla. Jos muutamat kisat käydään, niin se on plussaa. Mutta ei pidetä mitään kiirettä :).

Siiri:
-Iloisia treenejä!
-Paljon häiriötreeniä ja häiriössä lenkkeilyä. Linkillä matkustamista enemmän.
-Parit kisat.
 -Pennut!!
-Terveenä pysyminen.
-Elämästä nauttimista.
-Ahkerasti uimista ja lenkkeilyä.

Siirin päätavoitteena tulee olemaan pennut. Toivotaan, että kaikki menee suunnitelmien mukaan. Siinä sivussa sitten senverran mitä keretään keskitytään häiriössä lenkkeilyyn ja treenaamiseen sekä muutenkin iloisiin treeneihin. Terveenä pysyminen ja elämästä nauttiminen on myös tietysti listalla :).

Jukka:
-Terveenä pysyminen.
-Elämästä nauttimista.
-10wee juhlat!! :D
-Laihduttaminen!!
-Jos sen kesäisen reissun voisi jättää väliin.

Jukan päätavoite on olla oma rasittava itsensä :D. Se saa elää vapaata elämäänsä. 10wee juhlat ja terveenä pysyminen on tottakai myös tavoitteena :).
Minä:
-Kehittymistä ohjaajana ja omistajana.
-Elämästä nauttimista.
-Ahkerasti kuvaamista. Enemmän kuvia ja videoita Jukista!!
-Ahkerasti bloggaamista.

Samat, kuin tällekin vuodelle. Nää on vaan sellasia kesto tavoitteita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat