Sivut

perjantai 12. elokuuta 2016

Paluu bloggaamaan...

Hups, kesä on mennyt todella nopeasti! Blogin päivittäminen on jäänyt todella vähäiseksi, sillä ei ole ollut aikaa. Ollaan treenattu, reissattu, kisailtu ja mä oli riparilla. Lisäsin heinäkuun tärkeimmät tapahtumat omiin postauksiinsa, joten käykää lukemassa alaalla olevat postaukset. Tässä postauksessa näkyvät kuvat on mun rippikuvia..mä pääsin siis ripille viime sunnuntaina ja Repe pääsi kuviin mukaan :).

Treeneistä lyhyesti...heinäkuussa treenattiin paljon. Lähinnä jälkeä ja koiratanssia. Molemmat koirat oli todella hienoja! :) Harmittaa, kun en kerennyt kirjoittaa niistä tänne. Kuun vaihteessa Siiri aloitti juoksut, joten tuli parin viikon treenitauko, mutta sehän oli kesän tavoitteissakin. Tälläviikolla ollaan taas palattu treenikentille ja yritän tehdä siitä oman postauksen myöhemmin. Mutta juu...me todella nautittiin kesästä ja nyt on hyvä aloittaa taas arki. Syksy on mun lempi vuodenaika ehdottomasti, joten sitä odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat