Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Parin viikon treeni analyysiä :D


Pari viimeistä viikkoa on mennyt todella nopeasti! Minuutti aikataululla on taas menty eteenpäin, joten nyt vasta kerkeän tulla kirjoittamaan. Pieni tiivistelmä viime postauksen jälkeen olleista treeneistä ja kisoista. Yksittäisiä treenejä en nyt jaksa ruveta analysoimaan :D.

Siiri sai koiratanssi treeneissä tehtäväksi treenata paria uutta temppua (mun selän yli hyppäämistä ja peruuttamista selän takana), joista mainitsin viime postauksessa. Niitä, muita yksittäisiä liikkeitä ja virettä ollaan nyt siis treenailtu :). Siiri on ollut vallan pätevä ja alkaa tajuamaan uudet temput. Koreografiaa ei olla tehty sitten viime kisojen. Pitäisi päättää uusi musiikki, mutta noh...ei se oo helppoa :D. Tottista ollaan treenattu pari kertaa. Seuruuta, henkilöryhmää ja virettä lähinnä. Mennyt todella hienosti. Jäljellä ollaan myös käyty pari kertaa. Sirkka on ollut super hieno. Perjantaina päästiin tekemään vähän vaikeampi jälki ja Sirkka sen kun paranti <3.

Sisu on treenaillu ihan vaan huvikseen temppuja sillointällöin. Takajalkojen korokkeelle nostaminen on ollut uusi juttu. Pikkuhiljaa se alkaa hahmottua. Sipuli on siis ollut vallan pätevä <3. Sillekkin voisi ruveta väsäämään koregorafiaa, kun vaan jostain löytyisi aikaa tehdä se. Sisukin pääsi yksi päivä toko treeneihin mukaan. Seuraamista, jääviä, luoksetulo ja paikallaolo. Vähän sellasia "en mä nyt vaan voi muistaa miten se meni"-pätkiä, mutta myös hienoja onnistumisia. Sisulle suodaan pienet muistikatkokset, alkaahan sillä jo olla ikää sen verran ;). Sisukin on käynyt jäljellä pari kertaa. Heinäkuussa se jälesti tosi hyvin, mutta nyt on ollut motivaatio vähän hukassa. Enskerralla jotain eksta hyvää mukaan, niin josko ranskalainen pystyisi syömään paremmin :D.

Kisattu ollaan pari kertaa. Viimeviikon lauantaina suunnattiin Siirin kanssa bokserien klubsieger-näyttelyyn Leppäviralle. Hauska ja aurinkoinen päivä oli, kiitos mukana olleille seurasta! :) Siiri esiintyi hyvin. Tulokseksi tuli lopulta NUO ERI 2 ja arvostelu kuuluu seuraavasti...

"Medium size. Reddish female. Good head type. Well arched skull. Full muzzle. Deep dark eyes. Nearly broad jarr whit erregual falling ??? Correct marked chin. Well neck. Short of upper arme. Good rear end angulation. In movement free elbones and good reacaction".

Sitten seuraavana päivänä suunnattiin Sisun kanssa aksa kisoihin. Oli kuuma keli, joten Sisu ei ollut ihan parhaimmillaan. Olen kuitenkin tyytyväinen, että se yritti paljon paremmin, kuin mitä viime vuonna olisi tuossa tilanteessa yrittänyt :). Tuloksena hylky, sillä ohjasin Sisun huonosti kepeille, niin Sipe suoritti ne väärältä puolelta. Niin pienestä se voi joskus olla kiinni, jos ohjaaja ei keskity kunnolla. Ja muistutuksena, että älä lähde kipeenä kisoihin. Tyytyväinen olen kuitenkin koiraan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat