Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Ollaan me treenattukin :)Siiri ja ruutu treenit :)
Viimeviikon ja tänpäivän treeneistä postausta. Yritän tiivistää mahd.hyvin :).
Tiistaina oli vuorossa toko treenit. Treenasin vain Siirin. Ekalla kierroksella treenattiin aluksi vähän virettä ja seuraamista. Meni ihan ok. Huomasi, ettei oltu treenattu pariin viikkoon juuri mitään. Vähän ennakoimista, josta kun pääsin huomauttamaan, niin loppui. Loppu treeni oli hieno :). Toisella kierroksella treenattiin henkilöryhmää. Sirkka oli pätevä <3. Se ei ota ihmisistä yhtään häiriötä ja vallan hienoja seuruu pätkiä nähtiin myös. Kolmannella treenattiin vielä ruutua. Se on varmaan Siirin lempi toko jutuista. Täysiä paineli ruutuun namikupin luokse :).

Torstaina oli vuorossa Sisun aksa treenit :). Treenattiin kaksi kierrosta. Rata oli ihan mielenkiintoinen. Aluksi se vaikutti vaikealta, mutta kun vähän aikaa oli miettinyt, niin eihän se sen vaikeampi ollutkaan :D. Sisu hyppi vallan hienosti. Jaksoi yllättävän hyvin, vaikka treenit olikin vähän pidempiä. Toisella kierroksella satoi vähän vettä, mutta sekään ei haitannut raskanbullaa. Selkeää edistymistä siis! Saatiin kouluttajaltakin palautetta, että Sisu on edistynyt paljon ja sen hyppytekniikka on parantunut :).
Sisu hyppii
C: Tiina Harju
Perjantaina suunnattiin jälleen tokoilemaan. Tälläkertaa Sisukin pääsi mukaan :). Sipe treenasi kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella ihan perus seuruut ja jäävät. Hyvin meni! Sisu oli hyvässä vireessä. Olen nyt tykännyt muutenkin sen asenteesta treenata. Hieno bulla <3. Toisella kierroksella treenattiin hyppyä. Sisu ei ole treenannut sitä kuin muutaman kerran ja alkaa jo tietää kaavan. Meni hienosti. Seuraavalla kerralla täytyy varmaan keksiä siihen jotain yllätystä, että Sisulla pysyy mielenkiinto. Loppuun tehtiin vielä luoksetulo. Hyvin juos ranskanbulla :D.

Siiri treenasi kolme kierroksella. Ekalla se treenasi kahden pallon leikkiä. Alkuun meni tosi hienosti, mutta Siiri jotenkin kyllästyi kesken leikin. Täytyy miettiä, onko tuo välttämättä kuitenkaan paras mahdollinen Siirille. Se tuntuu syttyvän enemmän saalisleikistä :). Toisella kierroksella treenattin vähän seuruuta, eteentuloa ja hyppyä. Sivulletulot on parantunut paljon! Hienosti siis meni. Sirkka oli vallan pätevä <3. Kolmannella kierroksella treenattiin vielä paikallamakuuta, häiriönä Siru vieressä suorittamassa samaa liikettä. Vielä vaatii vähän lisää varmuutta, etenkin pitkillä matkoilla. Ohjaajan selän kääntäminen ei ole selkeästi Siirille ongelma, mikä on todella hyvä juttu! :)
Pätevä bulla <3
Tänään oli sitten vuorossa koiratanssi treenit. Sisu treenasi ekalla kierroksella ihan vaan yksittäisiä temppuja, mm.aliseuruuta, pujottelua ja pyörimistä. Ranskanbulla oli niin hyvässä vireessä, ettei tehty kuin lyhyt treenit :). Toisella kierroksella Sisu treenasi kaukaakiertoa. Kesken Sisun treenin alkoi sataa ihan kaatamalla, joten noh...siinähän kärsi ranskanbullan into. Hyvin Sisu kuitenkin tsemppasi loppuun ja saatiin tehtyä muutama oikein pätevä kaukaakierto! Sisu ei siis nykyään samantien luovuta, kun alkaa satamaan...sade treenit on siis tehonnut! :)

Siiri treenasi ekalla kierroksella saalisleikkiä. Eli siis ihan vaan intoa. Nyt se oli niiiiin pätevä <3. Kunnon riehumiset saatiin aikaan! Toisella kierroksella myös Siiri treenasi kaukaakiertoja. Oli todella hienoja! Veikkaan, että ohjaaja saa seuraavassa koreografiassa todellakin juosta, senverran vauhdikasta menoa oli :D. Siiri treenasi vielä kolmannen kierroksen. Treenattiin peruuttamista ja tassujen antoa. Sitten ruvettiin opettamaan Siirille mun jalkojen väliin peruuttamista ja mun selän yli hyppäämistä. Molempien idean se alkoi pikkuhiljaa tajuta. Etenkin hypyt oli tosi hienoja! :) 
Sirkka ja eteentulo treenit
Vähän hyppimistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat