Sivut

tiistai 10. helmikuuta 2015

"Jaksaa jaksaa, painaa painaa".

"Mua kiinnostaa hirveesti.." :D
 Tälläkertaa, vaikka aiheena onkin lenkkeily, niin saatte katsoa myös Jukin kuvia :D. Eli..eilen pääsin poikkeuksellisesti jo kahdeltatoista koulusta. Menin kotiin, nappasin Sisun mukaan ja lähdettiin lenkille. Alunperin piti mennä joku 1-1,5h lenkki, mutta siitä tulikin sitten vähän yli 2h lenkki :D. Mentiin tuttuun metsään, jossa huomasin että polkua oltiinkin tälläkertaa aurattu pitemmälle. Päätin, että käydään katsomassa, mihin se tie vie. Alussa oli siis ihan kävelyä varten tehty auraus, mutta siinä kohtaa kun käveltiin keskellä ei mitään hiihtäjille tarkoitettua polkua, niin iski paniikki, että missä me oikeesti ollaan :D. Lähdettiin sitten seuraamaan niitä polkuja, koska tiesin että se vie johonkin ihmisten ilmoille jossain vaiheessa. Käveltiin ja käveltiin..eikä tää lopu koskaan?!? Vihdoin päästiin sellaiseen kohtaan, mistä tunnistin meidän tulleenkin..meidän jälkiä, jee! "Pian" tajusinkin mihin oltiin tultu ja päästiin samaa reittiä takaisin kotiin :). Joten pieni vinkki, ei kannata lähteä "mihinköhän toi tuo vie"-ideoihin! :D Tai ainakin kääntyy tarpeeksi ajoissa kotiin, me oltiin jo senverran kaukana kun iski oikeesti paniikki, että oli melkein lyhyhempi matka seurata sitä polkua, ja niin kyllä olikin.  Sisu tykkäs, kun sai olla suurimmanosan ajasta vapaana ja loppu illan sohvalta kuuluikin ranskanbulldoggin kuorsaus :D.
Jukka <3
 Tänään käytiin lenkin merkeissä tapaamassa 8kk vanhaa kleinpitz Sirua :). Mentiin ensin jäälle, mutta kun siellä upotti lumi kokoajan, mentiin pois ja mentiinkin meidän takametsään. Siellä joutu alussa vähän rämpimään, mutta saipahan koirat kunnon liikuntaa, kun kahlasivat lumessa :D. Siru ei oikein lämmennyt Sisulle, mutta eiköhän se siitä :). Yllätyin, kuinka hyvin Sisu kuunteli ja suostu jättämään Sirun vapaana ollessakin rauhaan :D. Otetaanhan uusiksi! :) Niin ja Siiri ei ollut näillä lenkeillä mukana, koska ollaan nyt Sisun kanssa iskällä.

Tästä herääkin kysymys..miten te toteutatte koirienne arkiliikunnan? Kuinka paljon lenkkeilette, vapaana vai hihnassa? Pidätkö koiran lihaskuntoa tärkeänä? Lenkkeilettekö yksin vai porukassa? Mites useamman koiran kanssa? Tarkoitus ei ole alkaa hyvä omistaja-juttuun, vaan mielenkiinnolla kyselisin, miten te muut hoidatte koirienne liikutuksen :). Me lenkkeillään mahdollisimman paljon vapaana 1-1,5h/päivä. Mun mielestä koiran lihaskunto on tärkeää ja yritän pitää omat koirat mahdollisimman hyvässä lihaskunnossa.
Väsynyt poika eilen lenkin jälkeen <3.


1 kommentti:

  1. Minä yhden koiran omistajana eli Sirun omistajana käytän Sirua ainakin 1h päivässä. Maastossa ja asfaltilla. Vapaana ja kiinni. Yllätyin Sirun ja myös Sisun tottelevaisuudesta! Mahtava päivä :)

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat