Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

"Valo paistaa tunnelin päässä, nyt sinnittelet, pysy kii elämässä".

Sisko ja sen veli <3 <3
 Dodii..:) Koirat treenattu ja käytetty koirauimalassa, nyt kumpainenkin nukkuu, joten kerkeän tulla postailemaan :D.

Ollaan nyt siis treenailtu yksikseen ja kerran ohjatuissa treeneissä. Siirin kanssa ollaan treenattu vadille lähettämistä jo vähän kauempaa, paikallaoloa, luoksetuloa, vierelletuloa ja muutamaa temppua. Pari kertaa ollaan näyttelyitä varten treenattu, kun kuukauden päästä olis neidin ekat näyttelyt ja ihan järisyttävän montaa kertaa ei olla näyttelyihin treenattu. Neiti on kyllä pätevä ja näyttäisi siltä, että se tulee aina olemaan ruualla palkattava. Leluun se syttyy joo, mutta joko vähän hitaasti tai sitten niin paljon, että se ei pysty keskittymään mihinkään muuhun, kuin sähläämiseen. Ruualla se palkkaantuu hyvin ja pysyy suh`t hyvässä vireessä omaan makuun. Sen treenaaminen on silloin varmaa.

Mun koiratanssi prinsessa <3.
Viime viikonloppuna otin Sisun mukaan Repen koiratanssi treeneihin, kun oltiin iskällä ja se olis muuten joutunu olemaan sen ajan autossa ja jouduin perumaan Sisun treenit, kun oli niin kylmä. Tehtiin Repen kanssa pari kertaa meidän ohjelma läpi ja sehän meni tosi hyvin..Repe pysy suh`t hyvässä vireessä ja teki kaikki mitä pyysin. Omatoimisesti tehtiin Repen kanssa vadilla eri juttuja ja kasia. Repe oli hieno <3. Sisun kanssa tein vaan pari kertaa omatoimisesti tokoa ja muutaman tempun. Sisun seuruu oli super hienoo <3. Tosin herran oli muille treeni kavereille kerrottava olevansa paikalla :D.

Kotona ollaan Sisun kanssa treenattu mitäs muutakaan kuin sitä tokoa :D. Puolitoista viikkoo tässä on aikaa ja sitten on ensimmäinen virallinen koe. Ens viikolla tosin olen puolet viikosta reissusta, eli silloin meinasin, että treenataan kokeeseen vain kerran, jotta herra ei kyllästy, mutta tiedän, että se osaa ne jutut. Seuraamisen kanssa ollaan vihdoin alettu pääsemään sinne mukavuus alueelle, se ei enää ole molemmille sellainen "mörkö", vaan voidaan jopa rentoutua :). Muutkin liikkeet on suht hyvässä kunnossa, ainoo, mikä eniten on huolenaihe, on hyppy, mutta sekään ei enää niin paljoa. Ja liikkeestä maahanmenoon yritän nyt taikoa sille vauhtia. Saa sitten nähdä, miten ne toimii todellisessa kisatilanteessa..ilman palkkaa ja omistajan varmasti vähän jännittäessä x). Lisäksi ollaan tuotu vaihtelua treeneihin treenaamalla kauko-ohjauksen alkeita ja noutokapulan pitoa sekä muutamaa temppua. Kaikissa ollaan edistytty :).
Tuo katsekontakti <3
 Tänään käytiin koirauimalassa. Taktikoitiin viimekerralla, miten saataisiin Sisun "limaoksun" yökkääminen uinnin jälkeen pois. Ensin ui Sisu kolme puoliksta kierrosta. Meni hyvin ja Sisu varasti lähdöissä :D. Sitten väliin Siiri ui 5kokonaista kierrosta. Neiti esitti jälleen pätevyyttään..oli ihan innoissaan lähdöissä, ui rauhallisesti ja keskittyneesti, siis jos vertaa sen normi sähläämiseen :D. Siirin jälkeen Sisu ui vielä toiset kolme puolikasta kierrosta. Herra oli edelleenkin innoissaan :). Nyt ei herra oksentanut, wipii! Jatketaan nyt tällä kaavalla ja katsotaan, jos se olisi ratkaisu syyhyn. Ansku ei enää pitänyt kumpaakaan koiraa kuin ihan vähänaikaa kiinni, kun ne ohjautuivat niin hyvin.
Ferito`s Basia Me "Siiri" 4,5kk <3
Noutokapula-treeniä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat