Sivut

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Sateesta tuli nyt sitten iso tyttö.

Otsikosta voikin arvata jo aiheen. Meillä asuu nyt sitten täällä yx juoksuinen kissa. KYLLÄ!! Sade on ollut jo kaksi päivää hieman outo takapuolensa kanssa (kuuluu esi kiimaan) ja eilen se sitten alkoi. Ensin alkoi hirveä ulos maukuminen, käytin ulkona (tässä vaiheessa en siis vielä tajunnut tulevaa), tultiin sisään, jatkui ulos maukuminen (kissa nartut maukuvat hirveästi kiimassa, kun ne kutsuvat poika kissoja luokseen) ja sitten alkoi takapuolen nostelu. Illalla ei sitten enää saanutkaan silittää taka puolta, tai häntä meni oudosti. Nyt Sateella on siis vaihe varsinainen kiima. 


Ruoka maistuu normaaliin tapaan. Sade puree välillä mun käsiä joten huomaa, että se ei oikein tiedä mitä tekisi. Minä taas en oikein osaa päättää, että onko tää nyt ihan ok juttu vai ei. Toisaalta oli osannut tähän jo "varautua", mutta en arvannut, että ne alkaa näin nopeasti (ja onneksi olin sieltä netistä sitä tietoa lukenut!!). Joo, ei voi todeta muuta, kuin, että nopeesti alko, koska Sade täytti perjantaina sen 6kuukautta. Nyt tuo pikku kisuli makaa tuolla läppärin toisella puolella (joo.. se saa olla mun pöydällä, mutta ei ruoka pöydällä :P). Nuo ylempänä otetut kuvat on otettu sellaisella ohjelmalla ja laitoin ne tähän vertailuksi, että näette, kuinka erilaisi kaikki ovat väriltään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat