Sivut

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Menoa ja meininkiä.


Taas on ollut "hieman" kiireisempi viikko. Maanantaina meidän sukulainen kävi kylässä. Tiistaina pyörittiin kaupungilla varmaan 2h, ei mitään ihmeellistä kerrottavaa siitä reissusta, lisäksi äitin kaveri kävi tiistaina kylässä. Keskiviikkona Nippe ja sen porukat tulivat kylään. Torstaina oltiin katsomassa toko-kisoja, joista opin kyllä aika paljon. Eilen vaan oltiin ja tänään oli mätsäri. Oli tosi kuuma mutta silti Nipsu esiintyi hyvin ja saimme pienissä koirissa punaisen nauhan,sijoituksetta jäämisen syy tiedetään, mutta en rupea sitä täällä huutelemaan. Tyytyväisiä ollaan siis silti, vaikkei sijoituttu, sillä Nipsu esiintyi hyvin :)..  
Kuuma,kuuma!!

Tuomari tykkäsi Nipsun liikkeistä,joten tässä siitä  kuvaa. Liikkeet eivät tosin tässä kuvassa pääse oikeuksiinsa, sillä ollaan tässä vasta lähtemässä ja ei siis vielä täydessä vauhdissa.
Ulkona ollaan vietetty normaalia enemmän aikaa koirien ja äitin kanssa, ollaan lenkkeilty ja treenattu toko liikkeitä. Sisu osaa tällähetkellä tosi hyvin katse-sanan, mutta seuraamisessa ei tule katsekontaktia, eli meidän osalta jää se möllitokokin väliin..harmittaa, mutta ei voi mitään. Pomo on myös päässyt treenailemaan tokoa vähän ja Poon bravuuri liike on paikkamakuu/paikallamakuu (lue:koirat ovat maassa vierekkäin ja omistajat niiden edessä jonkin matkan päässä 1-2min)!! :D Niin..ei sillä koskaan ennen ole sitä suuremmin harjoiteltu, mutta äiti kokeili sitä samalla, kun minä ja Sisu treenattiin sitä ja Pomo pysyi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat