Sivut

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Agilityn iloa.

Jippii!! Agility on kivaa!! Sisu menee eteenpäin kuin tuulis pää ja suorittaa esteet ilolla, joten en kai mä siitä harrastuksesa voi olla tykkäämättä :). Yhä enemmän ja enemmän olen kiinnostunut lajista ja olisi kivaa edetä siinä ihan kisa kentille asti Sisun kanssa, mutta ei Sisu voisi tanakan rakenteensa vuoksi kaikkia esteitä suorittaa. Pomon jälkeen meille kyllä tulee rotu, jonka kanssa harrastetaan tokoa, jälkeä ja agilitya ;)!! Äidillänihän on siis ollut ennen Pomoa saksanpaimenkoiria ja sen tyyppinen meille seuraavaksi tulee. MUTTA siihen menee pakostikin vähintään se 2v, koska seuraavana vuonna meillä on vähän eri jutut eläinten hankkimisen suhteen ;). Tässä jotain vanhoja agi- kuvia ja sitten kerron enemmän meidän tämän päiväisistä treeneistä..


Huomaa tuon nurmikon..nykyään on ihan vihreä nurmikko täällä iskällä, kun iskä istutti uuden. Mutta juu. Tänään otettiin taas rataa. Ensin oli tuo hyppy este, sitten pujottelu, sitten tuo rengas ja sitten putki. Ei oltaisi muuten tänään varmaan treenattu mitään (eilen treenattiin tokoa ja oon nyt aika laiskalla tuulella treenaamaan..), mutta ne, joilla on se Manta espanjan vesi koira (Sisun entisestä blogista löytyy sen kuva), niin ne halus nähdä. Ne sanoivat, että: "Sisu menee niin kovaa ja wau!!" Vähän alle vuosi ollaan treenattu, niin kyllähän se rupeaa näkymään. Susku (löytää panfusta nimeltä Susku 2..ai niin, voisin siellä panfussa käydä!! :D), eli Mantan yksi omistajista, otti tuon pujottelun ja rengas- esteen lainaan ja ne aikoo kokeilla Mantalla agia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat