Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sarkku the saalistaja ja uusi raapimateline.

Aloitetan vanhemmasta jutusta. Eli eilen kävin kaupoilla kaksi kertaa. Ensiksi aamupäivällä kummi tätini ja hänen toisen kummi tyttönsä kanssa ostamassa vaatteita ja iltapäivällä äitin kanssa ostamassa Sisulle ja Sarkulle juttuja. Tai pitäisikö sanoa, että koirille ja Sarkulle, koska koirien juttu tulee kuitenkin olemaan niiden molempien. Eli ostettiin 2 lelua koirille, kun oli osta 1, maksa 2- juttu. Sarkulle mukaan lähti yksi lelu ja raapimateline. Uusi lelu on tuossa videossa, jonka nyt laitan tähän. Joo, siellä on takana mun vanha prinsessa linna, mutta ei nyt keskitytä siihen..
..ja sitten se raapimateline..
Joo. Saatatte ihmetellä,että mix me ostettiin tommoinen pieni, kun meillä on jo iso, mutta ostettiin se Sarkulle ja seuraavaa vuotta varten ;). Te rupeette pikku hiljaa arvaamaan tän jutun, mutta en paljasta sitä vielä kokonaan, se ei oo niin yksinkertainen, kuin saatatte luulla!! :P Juu. Sarkun kiima alkaa olla ohi, mutta varsinainen kiima- aikahan kestää kahdesta päivästä kahteen viikkoon ja me ei olla ihan varmoja siitä alkamis päivästä (lue: me huomattiin se siis vasta maanantaina ja alkukiima- aika meni sen takia, että se ei oikein millään tavalla vaikuta narttuun, meni meiltä ohi), joten ei ihme, että Sarkun pepun nostelu ei enää ole niin kovaa. Yllättävän hiljaiset kyllä ovat nämä ekat olleet, koska ei ole uros kissojen perään nyt ollenkaan huutanut. Hyvä vaan.. ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat