Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Koirien tapaaminen!!

Moi taas :D!!
Eli siis, tänään Bichonfrisè,Nipsu ja sukulaisiamme kävivät meillä!! Kuten Sisun blogista olette varmasti aikaisemmin lukeneet, niin näillä kahdella ei vauhtia puutu.. johtuu ehkä siitä, että Nipsu oli 8 viikkoa ja Sisu 3kuukautta, kun ne näkivät ekan kerran, ja ovat siten tunteneet melkein koko ikänsä :). Nipsu on iihana sumelainen koira :D. Luonnolliseen tapaan Pomo vaan katsoi sivusta ja vähän kävi komentamassa tätä kaksikkoa, mutta ei hirveästi puuttunut tähän riehumiseen. Tässä teille kuvia tästä tapaamisesta..

Nipsu härnää Sisua sohvalta (-Sisu ei pääse sohvalle ilman apua, joten Nipsun oli helppo härnätä Sisua sieltä).

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. noi nuken kärryt tuolla taustalla on sitten siinä sitä varten, että se meidän tutun lapsi leikki niillä, mä en siis enää tän ikäisenä leiki niillä :D.

Kahden tunnin riehumisen jälkeen meno ei ollutkaan enää niin kovaa.

Nipsu <3.

- Että tää on rankkaa, kun noi pienemmät riehuu tossa, kommentoi Pomo.
Myös Juki päätti ottaa oman huomionsa tästä tapaamisesta, ja kiipesi auto tallimme katolle, ja siitä nyt kuvia, jotka eivät ole hirveän hyvän laatuisia, koska ne on otettu ikkunasta.. 

Juki auto tallin katolla!! 

- Hei auttakaa, voisko joku päästää mut ystävällisesti sisään!! :D.
.. ja sitten kuva meidän kaloista..

Kalat :).
Tällaista tällä kertaa. Nyt odotellaan, että kaverini tulee meille yö kylään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat