Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Juki leikkii raapima puulla!!

Moi :)!!
WOW :O!!! Ekaksi: Nää bloggerin päivät on siis taas sekasin, ja tää on oikeasti kirjoitettu 28.2. Kuten  otsikossa lukee, niin Juki leikki raapima puulla :O!! Se ei ehkä ole mitenkään ihmeellistä, mutta minun Jukalle/Jukille se on, koska se ei ole ennen leikkinyt sillä.. minähän sanoin, että se vielä joskus sillä leikkii ;)!! Joten pitihän tuo ikuistaa, niin ihania kuvia kyllä sain, että huhhuh <3..
Juki ja raapima puu= <3.. tuolla "mökin" sisällä on semmoinen pehmolelu, jolla yritin saada Jukia tuonne "mökkiin", mutta vielä ei onnistunut, ehkä seuraavalla kerralla ;)!?!

Juki leikkii raapima/ raapimis puulla!!

Aawww <3,

Voin paljastaa, että tämän kuvan jälkeen Juki leikki tuolla lelulla ;).
Joo, saatatte pitää mua hulluna, kun oon niin innoissani tästä, mutta ihan oikeasti, tämä on Jukilta ihmeellistä!! Alussa herra kyllä meinasi, että ei leiki, mutta kyllä se sitten noilla kahdella lelulla, mitä tossa on kiinni, niin vähän leikki ;). Valitettavasti en saanut siitä leikistä hyviä kuvia, joten siis tuo yksi, missä se leikkii, niin saa nyt kelvata. Noh, ei minulla muuta, Sateen kotiin tuloa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat