Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Lumihangessa kahlailua ja rally tokoa :).

Lämpö mittari näytti -3c=villapaita keli Sisulla. Lähdettiin rämpimään lumihankeen montuille.Täytyy kyllä sanoa,että onneksi oli se villapaita Sisulla, sillä lunta oli monessa kohtaa melkein Sisun mahaan asti. Me kierrettiin eka sellainen pieni metsä lenkki,josta mentiin montuille. Siellä juostiin vähän ja kiivettiin dyynille,kunnes lähettiin pois. Millaisilla keleillä te rupeette pukemaan ranskiksillenne? Meillä puetaan tällaisilla keleillä,-14 on sellainen, että sitä kovemmilla ei käydä kun pikku lenkki. Kerros pukeutuminen aloitetaan jossain -11-13c välillä,katsotaan,miten Sisu tänä talvena tarkenee. Se tarkeni nimittäin jo viime talvena yllättävän hyvin pakkasta.
Villapaita keli.

Vähän iso kaulaaukko?

Lumi Sisu <3

Äsken treenattiin vielä rally tokoa. Otettiin muutama uusi liike mukaan ja vaikuttaa oikein hyvältä :). Seuraamista pitäisi pidentää, Sisu ei meinaisi viitsiä pitkiä aikoja pitää katsekontaktia ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat