Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Barffista jälleen :).


Sisu on tässä välissä syönyt nappuloiden kanssa Mustista ja Mirristä ostettavia Natures menu- liha aterioita. Ne olivat omistajan kannalta hirmu näppäriä ;). mutta ne alkoivat taas vaihteeksi tökkimään Sisulla ja palattiin sitten entisiin lihoihin. Tässä siis tämän päivän ostos: kahden viikon Sisun lihat :D. Kuvat saat isommaksi painamalla niitä:
Poronluut,Poro-Mix,Voima-Mix, Sikakasvis-Mix,Lihaluu-Mix,Kanakasvis-mix,Lihakasvis-Mix ja Sikanauta-Jauhelihat.


Sikanauta-jauhelihat

Poron luut
Sisun pitää siis barf ohjeiden mukaan syödä n.300g päivässä, sillä herra on n.13kg painava. Sisu syö edelleenkin 3kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin 100g lihaa ja päivisin 100g nappuloita. Ja se on muuten tarkkaa, että nappulat ei oo aamu ruokaa! Nimimerkillä kerran unohtanut ottaa lihaa sulamaan ja koira mökötti siitä :D. Tässä Sisun seuraavan kahden viikon ruokalista, huomenna herra tosin saa syödä jääkaapista vanhoja jämiään:

Täytyy kyllä sanoa, että jos on nirso koira, niin kun löytää oikeat lihat, niin pärjää hyvin. Sisu on tosi tarkka ja ei syö esim.pikku koiran nappuloita tai herneitä. Joo..:D. Herra syö sitten Pomon nappuloita, ne on herran egolle sopivia :D. Saa nähdä, miten käy, kun joissakin noissa lihoissa on herneitä. No.. ne on niin pieninä, ettei niitä melkein nää. Ei kerrota Sisulle, niin eiköhän ne mee ;). Poro on myös uusi maku elämys. Tänne avautui siis eilen uusi barf-kauppa ja siellä on vaikka mitä makuja!! Huhhun, että siellä oli pakastimia!! Siellä tullaan siis vierailemaan aika useasti ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat