Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Kolme yötä jouluun on..

..laskin aivan itse äsken, kun pääsin joulu lomalle :D. Joo. Niin tein. Eli erittäinepäwirallinen (meiän ope on paras! :D) tokari on haettu ja nyt on melkein kolme viikkoa lomaa! :) Sisulla tulee olemaan mukavat 3viikkoa ;). My hä-hä-hä-hä-hää..;).  Mun todistus oli siis ihan ok, tosin olisin mä siitä vähän parempaa toivonu. Loma on alutettu treenaamalla agilitya. Ei jessus oikeesti :D. Yhtä peilleilyä :D. Me pelleiltiin sitten ihan kunnolla. Sisu on ensinnäkin ruvennut aluissa olemaan sellainen, että se ei lähe ekalla kerralla, vaikka kuinka pyydän + keinu oli niin liukas, että pidin Sisusta kiinni +toi alku on aika hirvee, eli siis mäkin pelleilin :D. Eli siis 1-2esteiden välissä on "takaaleikkaus".Mä varmaan lähen liian myöhään, tai jotain, mutta mä en vaan mielestäni saa sitä onnistumaan kunnolla. Viimeisen hypyn laitoin Sisun hyppäämään edestakaisin, jotta tulisi sitä treeniä. Olisko Jessicalla neuvoja tohon takaa leikkaukseen?
Mutta ei se..välillä saa pelleillä. 3.n viikon tauko näkyy. Huomanna treenataan sitä lähtöä ja takaa leikkausta.

2 kommenttia:

  1. Palkkaa sitä, kun lähtee ensimmäisestä käskystä. Vahvistat sitä, että lähdössä on kiva pysyä ja sieltä on vähintään yhtä kivaa päästä pois. :)
    Älä vaadi koiralta kontaktia ennen esteitä, jos Sisu ne osaa. Voit antaa sen hakea esteille itse ja toki myös sinä ohjaat ja käskytät samalla, mutta älä pysäytä koiraa ja pilaa sen vauhtia. :) Keinua ei kannata treenata, jos se on liukas, ettei tule tule esteelle epävarmaksi, jos vaikka sattuisikin putoamaan tms. Luota vaan koiraan enemmän, se koira kyllä menee esteille, kunhan itse annat sen niille irrota. :) Etenkin takaaleikkauksessa se on tärkeää, että antaa koiran mennä edellä ja itse madollisesti hidastaa hieman vauhtia, ettei käy niin, että vauhti tyssää kesken kaiken.
    Hyvää joulua sinne, muista antaa Sisullekin pieni joululoma. :)

    VastaaPoista
  2. Ok.kiitos vinkeistä ja hyvät joulut sinnekin! :)

    T:Team S.

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat