Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2016

Viimeviikon ja alkuviikon kuulumiset :)

Sirkka the pätevä <3
Noniin, pientä tilannepäivitystä tähän väliin :).

Sisun terveystulokset on nyt viralliset. Tuomioksi tuli lonkat C/B, kyynärät 0/0, selkä IDD 3, VA 3, SP 2 ja LTV 0. Hyvin ranskanbulldoggimaiset tulokset siis. Tuosta selästä tulikin jo kyselyä, että onko vaivannut Sisua joskus? Ei ole ikinä :). Sisun selkä on hyvin tyypillinen ranskanbulldoggin selkä. Uskon, että jos se olisi kipeä olisi se jo oireillut..Sisu on kuitenkin 4vuotta treenannut agilityä ja lenkkeillyt 2,5h braccojen ja bokserien perässä juosten. Ja toki iän myötä muutoksia on varmasti tullut, Sisu täyttää kuitenkin keväällä "jo" 5v. Ei siis ainakaan vielä himmata menoa muuten, kuin että Sisu ei kiipeä agilityssä a-estettä :).

Viimeviikon ja tän alkuviikon treeneistä lyhyesti...Siiri on treenannut koiratanssia ja tokoa. Koiratanssissa uudet liikkeet valmistuu pikkuhiljaa :). Ollaan nyt hiottu hyppyjä ja kaukaakiertoja paljon, koska ne on ollut vaikeimmat. Siiri teki ne tänään todella hyvin! Super tyytyväinen olen <3. Tokossa saatiin viime lauantaina hyviä vinkkejä Siirin seuruuseen. Lähinnä sellaisia tärkeitä ylläpito vinkkejä. Paikkamakuut on parantuneet huimasti! Siiri kesti viime treeneissä jo sen, että toinen koira treenasi yhtäaikaa, kun Siiri oli paikkamakuussa. Jeiiij! <3
Bileeeett!!! :D
Sisu on saanut höntsäillä koiratanssia huvikseen muutaman kerran :D. Yksittäisiä liikkeitä ja pikkupätkiä. Pitäisi varmaan oikeasti ruveta kehittämään sillekkin jotain järkevää treenattavaa, mutta kun tuntuu, että sen into lopahtaa samantien, kun aletaan treenata tavoitteellisemmin. Seuruu, kaukaakirto ja syliintulo-liike on parantunut, jos ei muuta! :D Ehken noistakin treeneistä siis on jotain hyötyä ollut. Sain Sisulle myös paikan rally-toko kisoihin kuunloppuun, joten täytyy kertailla sieltä muutama liike ennen kisoja. Aksatreenit loppui pariviikkoa sitten ja hallikausi alkaa marraskuun alussa, joten siihen tulee nyt vähän pidempi tauko...voinee tehdä Sisulle ihan hyvää :).

Viimeviikolla käytiin myös koirauimalassa. Tän syksyn neljäs kerta. Sisu ui pari kertaa, molemmilla kerroilla muutaman kierroksen. Siiri ui about.20min. putkeen. Se uiskenteli lelu suussa pitkin allasta. Välillä toi sen rampille ja nouti, kun heitettiin lelu :). Pitäisi raahata kamera mukaan joku kerta, kun viime uimakuvista on jo aikaa. Vaan oon ollut laiska kuvaamaan muutenkin jo pitkän aikaa kameralla, kun puhelimella on niin helppo saada siedettävän laatuinen kuva :D.
Sipe tanssii :)

2 kommenttia:

 1. Olisi superia nähdä Siirin tottisvideoita :) Mitä teidän koiratanssissa kävi kun tuli hylky?
  Itselle laji on niin vieras.

  Teidän tekemistä on kyllä mahtavaa seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Videoita on tulossa heti, kun saan jonkun joskus kuvaamaan meidän treenejä. Kisoista uusimmassa teksissä pidempi selostus :).

   Poista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat