Sivut

lauantai 28. toukokuuta 2016

Treenaamista ja hierontaa

Jeiijj! Vapaa viikonloppu! On muuten kivaa vaihtelua :D. Kerettiin sen takia tänään jopa kuvailemaan! Näillä kuvilla olen nyt täyttänyt jo kaikki mahdolliset meidän somekanavat, mutta laitan ne nyt vielä tännekin. Niin ja mielipiteitä blogin uudesta ulkoasusta saa sanoa! :) Mutta sitten itse aiheeseen, loppuviikon kuulumisiin :D.

Torstaina käytiin tekemässä Siirille jälki. Edelleenkin jatketaan samoilla vinkeillä, mitä koulutusviikonlopussa saatiin :). Eli pelkkää suoraa ja väliin yksittäisiä tyhjiä askelia. Nyt niitä taisi olla about 7. Siiri meni ihan hyvin. Pari kertaa meinasi ruveta ajamaan vain toista puolta jäljestä, mutta palasi nopeasti jäljestämään kunnolla. Tyhjät se käy jopa paremmin kuin ne askeleet, millä on namuja, joten pikkuhiljaa niitä saisi varmaan ruveta lisäämään :).
Jäljen ajamisen jälkeen suunnattiin Sisun aksa treeneihin. Ekaa kertaa tänävuonna Sisun kanssa aksa kouluttajan silmien alla treenaamassa. Sää oli vähän huono, ripsi melkein kokoajan. Aiheena oli pimeät putkikulmat, irtoaminen ja kepit verkoilla. Oli siis 8esteen rataa ja keppejä jokainen sai käydä treenaamassa itsenäisesti :).

 Ekalla kierroksella rata meni, noh...laiskasti. Sisu ei ollut parhaimmillaan. Putkikulmat onnistui kuitenkin tosi hyvin! :) Toisella kierroksella treenattiin vain radan loppua, eli irtoamiskohtaa. Meni todella hyvin, joten tehtiin se vain kaksi kertaa. Kepit meni ekalla kierroksella tosi nätisti. Toisella kierroksella otettiin osa verkoista pois ja Sisuhan meni siitä sekaisin. Jouduttiin siis treenaamaan sitä muutamankin kerran, että meni hyvin. Onnistui lopulta kuitenkin! :)
 Eilen oli vuorossa Siirin hieroja :). Sisu on viimeksi hierottu pari viikkoa sitten, joten se ei nyt päässyt hierottavaksi. Siirin hieroi ekaa kertaa sille uusi hieroja joten arvasin sen sähläävän aluksi. Nopeasti se kuitenkin rauhottui ja mun ei edes tarvinnut pitää siitä kiinni loppuajasta. Vasen takajalka ja niska olivat jumissa. Jumit saatiin kuitenkin pois ja nyt Siiri saa taas pomppia :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat