Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Minuuttiaikataululla eteenpäin :D

Nipsu <3
Noniin, nyt olisi varmaan aika aktivoitua blogin suhteen. Vaikka mitä on tapahtunut, joten aika ei ole riittänyt tänne kirjoittamiseen. Aloitetaan nyt vaikka aikajärjestyksessä...

5.5. käytiin Kangasniemellä näyttelyssä Siirin kanssa. Kasvattaja esitti Siirin jälleen :). Tuomari oli tiukka, joten tiedettiin jo ennen kehää, että eriä ei helposti tule. Siiri olikin sitten lopulta nuo eh 1. En nyt muista missä arvostelu on, mutta se oli ihan hyvä. Ainakin hyvin mielenkiintoinen, sillä muut tuomarit eivät ole noin vahvasti kiinnittäneet huomiota samoihin asioihin. Eri näkökulmaa jälleen :).
Reino <3
7.5.meidän alaosasto järkkäsi vähän leppoisamman päivän. Ohjelmassa oli koirien kuvailua, juoksukilpailu ja esineruudun treenaamista. Kuvia odottelen vielä, laitan ne sitten tänne kun saan ne :). Esineruutua treenattiin ekaa kertaa. Ekalla kierroksella Siiri haki esineen hyvin ja lähti tulemaan, muttei tuonut sitä ihan loppuun asti. Toisella kierroksella tehtiin pari huippu hyvää suoritusta! <3 Siiri toi sen suoraan mulle! Juoksukisassa Siiri tuli kolmanneksi :).

8.5 oli Sisun vuoro kisata, tälläkertaa aksaa. Sisu järkkäsi kunnon äitienpäivä yllätyksen ja oli lopulta 10vp:llä luokkansa toinen! Wowwww!!! <3 Sisu yllätti ja niillä kohdilla radassa, missä ajattelin virheiden tulevan ei tullut. Sen sijaan virheet tuli ihan ihme kohdista...ja mä kun luulin tuntevani ton koiran todella hyvin :D.
Sisu aksa kisoissa luokkansa toinen!! <3
14.5 lähdettiin molempien koirien kanssa koiratanssi kisoihin. Sisu päätti sikailla. Pisteitä 124. Mietittiin ja tultiin siihen tulokseen, että Sisu tuskin tulee enää kisamaan koiratanssissa. Se menee treeneissä todella hyvin, mutta kisa tilanteessa siltä loppuu mielenkiinto. Säästetään molempien hermoja ja höntsäillään vaan :).

Siiri pääsi toista kertaa htm:ään ja kieltämättä jännitti, onko se yhtä kaaosta kuin edellisellä kerralla. Ei ollut! :) Pari haahuilu kohtaa oli, mutta Siiri tuli takaisin samantien, Parissa kohdassa mä mokasin ja Siiri ei sen takia seurannut niin hyvin, mutta olen todella tyytyväinen! Siiri teki kaiken, minkä pystyi <3. Pisteitä tuli lopulta 144. Taidetaan nyt siirtyä Siirin kanssa takaisin freestyleen.
15.5 mentiin peltojälki koulutukseen. Siiri oli ihan parhaimmillaan, näytti parhaan puolen itsestään :). Saatiin paljon kehuja, hyviä neuvoja ja uutta näkökulmaa. Olen nyt tehnyt jäljet täysin tämän viikonlopun pohjalta ja näkee koirista! :) Jäljen jälkeen treenattiin pari kierrosta esineilmaisua. Siihenkin saatiin uusi tekniikka ja rupeshan se toimimaan, kun neiti hienohelma pystyi menemään makaamaan märälle maalle. Hyvä Siiri! <3

Linda <3
C: Jessica V.
Palkintoposee :)
C: Jessica V.
Viime viikon torstaina, 19.5 suunnattiin mätsäriin. Tälläkertaa tosin kumpikaan omista koirista ei lähtenyt mukaan. Kehään pääsivät Linda-bokseri (yläällä olevissa kuvissa) ja Muru-labbis, joiden kummankaan kanssa en ole paljoa treenannut. Murun kanssa eka mätsäri ja Lindan kanssa toinen, eli uusien koirien kanssa oltiin liikenteessä :). Ensin jh 1 Lindan kanssa. Linda esiintyi todella hienosti! Murulle punainen nauha, ei sijoittumista. Ei haittaa ollenkaan, eka mätsäri muutenkin :).

Sunnuntaina, 22.5 mentiin sitten Sisun kanssa mätsäriin. Tarkoituksena oli saada treeniä ensiviikon virallista näyttelyä varten. Ja se toteutui! Mätsäri oli hallissa, joten tuli kunnon häiriötreeniä :). Ja olikin ihan tarpeellista käydä muistuttelemassa näyttelyjuttuja. Sisu esiintyi vallan hienosti ja itse tykkäsin sen asenteesta. Tuloksena sininen nauha, ei sijoittumista. Eli siis tuloksen suhteen ei mitään ihmeellistä, mutta saatiin oikeasti hyvä treeni! :)
Sipe mätsärissä :D
Näiden lisäksi ollaan käyty Nipsun, Reinon ja Siirin kanssa pari kertaa viikossa jäljellä. Nipsu ja Siiri ovat olleet todella hienoja. Aloin lisäämään niille tyhjiä askelia ja kumpikaan ei erityisemmin ole niistä hämmentynyt :). Reinon jäljet ovat ollet hyvin vaihtelevia. Välillä mr.havanna on ollut todella innoissaan ja välillä sylkenyt namut pois. Viimeksi tein sille jäljen, jossa oli vain kolme askelta ja lopussa pallo, kun namut ei kerta kiinnosta. Hyvin meni sitten! Tässä videoo ja kuvia :).
Jälkikoirat :)
Koirauimalassa käytiin viimeviikolla parikin kertaa. Keskiviikkona 18.5 pääsi molemmat meidän koirat mukaan. Kumpikin oli todella hienoja! :) Siiri ui 20kierrosta ja Sisu 6. Lauantaina 21.5 meidän alaosasto järkkäsi ryhmäuinnin, jonne tietenkin mentiin Siirin kanssa. Siiri ui 15kierrosta. Wow! Siiri oli jälleen todella hieno! Yllätyin ihan <3.
Ilmeellä eteenpäin :D <3
Koiratanssia ei olla treenattu kuin pari kertaa. Tänviikon maanantaina käytiin ohjatuissa treeneissä. Oli älyttömän hyvät treenit! :) Kokeiltiin Siirille uutta freestyle-musiikkia ja sehän sopi tosi hyvin! Lisäksi treenattiin vadilla eri temppuja ja virettä. Siiri oli todella pätevä <3. Sisun kanssa treenattiin vaan intoa ja yksittäisiä liikkeitä samalla. Sisu oli nyt täydellisessä vireessä :).
 
Ollaan myös alettu treenaamaan Siirin kanssa tokoa tauon jälkeen ja Siiri on ollut todella pätevä :). Tiistaina oli kesän ekat ohjatut treenit. Ollaan nyt keskitytty seuruuseen ja noutokapulaan. Seuruuta ollaan tehty pieninä palasina. Erikseen sivulletuloja ja katsekontakti treeniä, välillä liikettä kokonaisuudessaan. Noutokapula on edistynyt myös hienosti ja Siiri pitää sitä jo mielellään. Paikallaoloja ja virettä ollaan myös treenattu :). 


Siiri <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat