Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Kuulumisia.

Nyt, kun kerrankin on aikaa,niin päivitetään blogia. Eli me ollaan vaan oltu ja eletty arkea. Tässä kuvia ja vähän kuulumisia jokaisen eläimen kohdalta...

Sarkku on nyt siis 10kk vanha (5.11 tuli täyteen). Hui..onx seki "niin" iso?!? Divahan se on, mutta ihana sellainen <3:se on mun lelli kissa ja nauttii siitä :D <3.
Sisu <3. Sisu on saanut pitää vapaata tämän viikon treeneistä, yritän taas aktivoitua. Kuten kuvasta huomaa, Sisu sai uuden villapaidan mummolta,kiitos! :) Tästä kuvasta sitä ei huomaa, mutta tuossa taskun päällä lukee Sisu. Jotenkin musta tuntuu, että Sisu saattaisi olla aikuistumassa,tai ainakin se tottelee nykyään paremmin :).

Jukka <3. Tää kuva kertoo enemmän,kun tuhat sanaa :D. Huomaa,että talvi on tulossa..Juki ei lähtiskään enää niin mieluusti ulos ;).
Poo <3. Siellä se vanha herra vaan ihmeellisesti menee eteenpäin <3. Vanhuus ei kyllä luonteessa näy,ei yhtään. Katos ku hänhä on pentu ;). 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat