Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Agin treenausta.

Ja jälleen agia :). Huomas, että ei ollut mikään energisin päivä Sisulla, kun sai riehuttaa sitä, että sai sen innostumaan, mutta välillä näinkin. Eli tein 3 "pistettä". Ykkösellä treenattiin sitä tuttua hyppy-pussi-rengas-rataa, toisella pujottelua ja kolmannella sellaista hyppy-kuvioo, en muista sen kuvion nimee.

1:
Sisu oli tässä kohtaa vielä liekeissä ja olis jatkanu tätä rataa varmaan ikuisuuksiin. Hyvin osas kääntyä renkaalle, vaikka kepit oli siellä pussin edessä. Ideana oli siis hioa sitä kääntymistä ja se alkaa siis onnistua, hyvä Sisu! :)

2:
Pujottelu. Hymm.. ihan   ok se meni, mutta Sisulla ei enää jotenkin tässä kohtaa ollut drive päällä, joten sain innostaa sitä ja silti kepit meni aika lahnailuksi. En tiedä mikä siinä on, kun ei oikein meinaa kepit enää innostaa.

3:
Esteiden kiertoa. Eli siis oli kaksi hyppy estettä vierekkäin, Sisun piti hypätä toinen ja kiertää ja hypätä vielä toisesta. Tämä oli vasta toinen kerta, kun harjoiteltiin tätä, eli sen suhteen meni hyvin. Tosin sain innostaa kepillä. Sisu ei siis alussa meinanntu tajuta ideaa, mutta kahden ekan kerran jälkeen mentiin mallikkaasti. Nopea oppinen se ainakin on :). Lopullisessa kuviossahan on kolme hyppyä vierekkäin, mutta koska tämä oli vasta toinen kerta, kun tätä treenattiin, niin jätin sen viimeisen pois.

Ennen treenaamista käytiin joku 10min lenkki, jotta Sisun lihakset lämpenisivät ennen hyppyä. Madalsin vähän hyppy esteitä, koska Sisulla alkaa olla massaa sen verran paljon, että en raaski hypyyttää sitä enää niin korkeilla esteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat