Sivut

torstai 21. marraskuuta 2013

Ahkeraa agin treenausta :).

Eilen treenattiin kotona 7esteen rataa. 6 este oli vaikea. En tiedä miksi, mutta Sisu oli sitä mieltä, että olisi voinut oikaista suoraan keinulle :D. Muutenkin tuo on hieman liian itsevarma keinulla (siitä lisää myöhemmin..), joten jouduttiin 6estettä treenaamaan vähän aikaa, että saatiin se onnistumaan. 3este on siis pussi, mun piirrustus taidot :D:
Ohjauksellisesti ei vaikea rata. Tämän radan pariin palataan kyllä takaisin keväällä ja 4-6 ohjaus tekniikkaa treenataan kyllä lisää. Tänään mentiin treenaamaan agia Suskun ja Mantan kanssa. Treenattiin esteitä erikseen ja otettiin pieniä radan pätkiä. Sisusta ei valitettavasti ole videoo tai kuvia, mutta tässä Suskun ja Mantan treenailua:
Joo ja siitä keinusta. Eli oltiin tekemässä tänään Sisun kanssa rataa ja se menikin keinuun, vaikka kutsuin sen luo. Kun keinu pamahti alas Sisu hyppäs sen alas. Tais Sisu itekkin olla vähän hämillään. Toivotaan, että siitä ei tullut mitään kammoa. Mä kun oon aina muutenkin ollu varovainen ton keinun kanssa, ettei Sisu vaan tipaha siitä. Oon nimittäin nähnyt, kun jotkut koirat ovat jostain syystä saaneet keinusta kammon ja se ei ole kivaa katsottavaa :(. Huomenna otetaan siis pelkästään keinua varovasti. Lumet tuli tänään takas maahan :). Jee.. nyt on taas paljon kauniimpaa :). Agi esteitä ei tosin kohta saa enää pystyyn, mutta voihan sitä putkea/pussia, keinua, pujottelua ja pöytää treenata sisällä. Ja Sarkun agi hyppyä voi lainata.. ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat