Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2013

Lumi kuvat ja agilitya.

Tässä nää lupaamani lumi kuvat. Vähän saatte myös makua meidän lenkki poluilta. Nämä kuvat on siis otettu 2eri päivänä, jolloin mentiin eri lenkit..
Ekat lumi kuvat tänä talvena.

-Tullaan,tullaan..

Metsässä :).

Ulkoilua :).

Posetusta :).

Tarkkana..;).
Tänään treenattiin viikon tauon jälkeen agia :). Sisulla oli "mä päätän,mitkä esteet teen ja missä järjestyksessä"-päivä,joten jouduttiin vähän muuttamaan suunnitelmia. No..itseasiassa tällaisista treeneistä on enemmän hyötyä kuin niistä, mistä ei opita mitään uutta. Eli eka yritettiin tehdä sitä hyppy-pussi-pöytä-rengas-rataa mitä tehtiin agi koulutuksessakin. Tällä kertaa tosin renkaan paikalla oli keinu. Sisu meni suoraan pöydälle putken jälkeen mua mitenkään kuuntelematta. Yritin hinkata sitä niin,että se vähän pysähtyis pussin,tällä kertaa meillä putken,jälkeen,jotta voisin käskeä sen pöydälle,mutta pöytä on Sisusta nykyään niin kiva este,että se juoksi suoraan pöydälle. No..seuraavalla kerralla sama juttu. Sitten totesin Sisulle, että "jo nyt on kumma..se on mä,joka täällä päättää missä vaiheessa mitkäkin esteet tehdään",eihän se voi päättää,mitä tekee. Tein sitten niin,että laitoin renkaan sinne vasemmalle,missä keinukin oli. Niin,että putken jälkeen kääntyisi vasemmalle. Tehtiin sitten niin,että oli hyppy-putki-rengas rata. Pöytä oli tietysti siellä putken edessä,mikä oli hyvänä hämäyksenä,kun Sisu oli sinne niin menossa ;). Eli tehtiin niin,että jätin Sisun hypyn taakse seisomaan,menin putken kohdalle,sanoin noni,Sisu juoksee,mä lähden renkaalle päin ja kun Sisu menee putkeen sanon läpi. Kun Sisu tulee putkesta,niin sanon vasemmalla puolella,kun Sisu meinaa mennä pöydälle, että täällä ja koira tulee mun luo,sanon hyvä ja sitten mennään  renkaalle. No mitä vielä..koira juoksee ihan pokkana renkaan ohi :D. Sama toisella kerralla. Sitten otettiin vaan putkea ja rengasta ja kun se toimi,niin liitettiin hyppy siihen, tehtiin se rata kerran ja se oli siinä. Tulipahan opittua uusia juttuja :). Huomasin myös,että osasin ohjata Sisua paremmin,kun esim.1vuosi sitten, jollon olisin vaan hermostunut Sisulle,jos se ei olisi totellut. Ja huomasin,että sitä omaa ääntäkin voi käyttää radalla. Voin huomenna laittaa videota siitä radasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat