Sivut

tiistai 10. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti. Käytiin päivällä pitkä lenkki ja juuri ennen kuutta vaan nopeasti pihalla. Kumpikaan koira ei pelännyt, päinvastoin...Siiri otti selkeästi tehtäväkseen suojella meidän taloa ilotulitteilta. Huomatessaan kuitenkin, että kukaan muukaan ei reoagoinut mitenkään sekin totesi, ettei ne ilmeisesti olekkaan vaarallisia ja sekin rupesi nukkumaan :).

Viimeaikoina ollaan treenailtu lähinnä koiratanssia ja tokoa, nautittu ihanista lenkkeilysäistä ja nähty lainakoiria :). Koirauimalassakin käytiin viikko sitten. Ei siis mitään kovin ihmeellistä. Joululomakin loppui maanantaina. Mihin nää kaikki viikot katoaa?!?! :D
Molemmat koirat ovat olleet pääsääntöisesti vallan päteviä treeneissä. Ilmoitin molemmat koirat loppukuun koiratanssi kisoihin. Kerrankin on koti kisat, niin pitihän sitä Sisukin pitkästä aikaa ilmoittaa tanssimaan :D. Sisun kanssa päätin kokeilla htm:ää ja sen kanssa ollaankin nyt treenattu sitä. Lähinnä virettä ja muutaman uuden position paikan vahvistusta. Sisu on ollut super innoissaan ja hieno <3.

Siirin kanssa ollaan treenattu virettä, epävarmempia liikkeitä ja koreografiaa pätkissä :). Siiri on myös ollut pääsääntöisesti todella hieno. Etenkin hypyt, jotka ovat olleet aijemmin vähän epävarmoja ovat vahvistuneet paljon! :)
Viimeviikon lauantaina käytiin Reinon kanssa mätsärissä. Vuoden ekat kisat on nyt siis käyty :). Reino oli vallan reippaalla päällä ja esiintyi todella hienosti. Punainen nauha saatiin, mutta isossa porukassa ei sitten enää päästy jatkoon. Olen todella tyytyväinen tähän tulokseen ja etenkin siihen, miten Repe esiintyi! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat